БДЗП сайт

 

За нас :: Дейности :: Доброволци :: Излети :: Линкове :: Форумът :: Yahoo-групата :: Пишете ни

Доброволци за птиците::
Включете се в опазването на природата!
Доброволци на терен (© БДЗП)

БДЗП клон София е един от най-големите клонове на Дружеството в България. Като част от мрежата от клоновете в цялата страна, предлагаме възможност за участие в теренни и организационни дейности свързани с опазването на птиците.

Доброволците в клона са едни от най-активните в цялата страна. Някои от най-важните причини за това са многото възможности предлагани от клона, редовните сбирки на членовете му и съсредоточаването на специалисти в София, които ентусиазират младите хора.

Участието на доброволците на БДЗП в бригади и посещението на сбирки ги стимулира допълнително да направят нещо малко за опазването на птиците.

По време на тези срещи доброволците се срещат със съмишленици със сходни идеи и взаимно се уверяват, че малкото което всеки един от тях прави е част от усилията на една голяма структура за една голяма кауза.

Единствено задружните ни усилия могат да увеличат резултатите от усилията на единици от нас.

Ако искате да бъдете доброволци за БДЗП-София пишете ни на: bspbsofia.web@gmail.com.

Вижте и официалния сайт на Дружеството, за да научите повече за нашата организация и работата ни по опазването на природата.

Доброволци от БДЗП-София::
С какво се занимават те? Защо го правят и какво им носи доброволската работа в БДЗП? Научете го от някои от тях

Профил:: Мила
Мила

Искате ли и вие да разкажете за своята доброволска работа в БДЗП-София? Пишете ни на bspbsofia.web@gmail.com, за да включим и вашия профил на тази страница!
Възможности за доброволци:
::: Проект "Струма и Места"
::: Маджарово: лешояди, вълци и УАЗ-ки
::: Белене: морските орли

БДЗП-СОФИЯ:: НАЧАЛО
© БДЗП София MMV